Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ηλεκτρική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος Mediator από την eff-eff

EFF-EFF MEDIATOR

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ενοίκους των πολυκατοικιών είναι το κλείδωμα της κεντρικής πόρτας εισόδου. Οι περισσότεροι ξεχνούν να κλειδώσουν με αποτέλεσμα να προκύπτουν θέματα που αφορούν την ασφάλεια.

Αυτό που μας απασχολεί κυρίως είναι η είσοδος "ανεπιθύμητων" στην πολυκατοικία. Εννοούμε φυσικά τους διαρρήκτες, οι οποίοι μπαίνουν στις πολυκατοικίες από την ξεκλείδωτη κεντρική είσοδο και δρουν ώρες που οι περισσότεροι ένοικοι λείπουν.

Η κλειδαριά MEDIATOR έρχεται για να λύσει αυτό το πρόβλημα!

lockitnow.gr
Είναι γερμανικής κατασκευής, σχεδιασμένη ειδικά για εισόδους πολυκατοικιών και κτιρίων.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ:
  • Με το κλείσιμο της πόρτας η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα, παρέχοντας ασφάλεια από διαρρήξεις 24 ώρες το 24ωρο
  • Τα ηλεκτρικά συστήματα ασφάλισης  προβληματίζουν πολύ κόσμο,καθώς είναι πλήρως εξαρτώμενα από το ρεύμα. Αυτό που κάνει μοναδική την MEDIATOR είναι ότι ακόμη και να κοπεί το ρεύμα εκείνη παραμένει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ. 
  • Έχει ενσωματωμένο σύστημα αντιπανικού. Σε οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η κλειδαριά είναι σχεδιασμένη να ξεκλειδώνει εσωτερικά με την χρήση πομόλου.
  • Όταν μια απλη κλειδαριά είναι κλειδωμένη χρειάζεται πάντα το κλειδί για να ανοίξει. Η ειδική κατασκευή της MEDIATOR επιτρέπει το ξεκλείδωμα από το διαμέρισμα, χρησιμοποιώντας το κουμπί του θυροτηλεφώνου.
  • Εξωτερικά ανοίγει με κλειδί ή πατώντας το κουμπί του θυροτηλεφώνου από κάθε δαιμέρισμα.
  • Το ΚΥΠΡΙ της MEDIATOR κάνει την διαφορά. Παίρνοντας εντολή από το θυροτηλέφωνο ενεργοποιείται ένας γραμμικός μοχλός που ξεκλειδώνει την κλειδαριά. Λύνεται λοιπόν το πρόβλημα να κατεβαίνουμε από τα διαμερίσματα για να ξεκλειδώσουμε όταν έρχονται επισκέπτες.



Περισσότερες πληροφορίες για την MEDIATOR, μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.lockitnow.gr/eff-eff-mediator.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου