Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Είναι μόλις 20 χρονών και κατηγορείται για... 18 κλοπές!

lockitnow.gr
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός έβαζε στόχο σπίτια, στην Πάτρα. 

Μέχρι στιγμής, από την έρευνα της Αστυνομίας, έχουν εξιχνιαστεί 18 περιπτώσεις κλοπών, από τις οποίες ο φερόμενος ως δράστης είχε όφελος μεγαλύτερο των 51.000 ευρώ. Όλα αυτά, μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες! 


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 20/10 και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τέσσερεις ακόμα συνεργούς του που αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές. Μέσα από τα διαμερίσματα που έμπαινε η εγκληματική ομάδα, έπαιρνε κοσμήματα, τιμαλφή και χρήματα. 

Ο συλληφθείς αφού οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κρίθηκε προφυλακιστέος. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου