Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Το έγκλημα ... μοιράζεται σε Έλληνες και ξένους

lockitnow.gr
Τα στοιχεία του υπουργείου δείχνουν ότι Έλληνες και αλλοδαποί κακοποιοί “συναγωνίζονται” για το ποιος θα πάρει τα σκήπτρα...της εγκληματικότητας. Τα μισά εγκλήματα διαπράττονται από Έλληνες και τα άλλα μισά από αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης σε ερώτηση βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών στο έγκλημα της ληστείας κατά το 8μηνο του 2012 ανέρχεται σε ...
47,78% του συνόλου των δραστών ληστειών έναντι 54,21% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Αλλοδαποί είναι, επίσης, το 45,72% των δραστών κλοπών και διαρρήξεων κατά το ίδιο διάστημα του 2012 έναντι 44,58% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011.

Ο υπουργός αναφέρει στην απάντησή του ότι το φαινόμενο της υπερσυσσώρευσης παράνομων μεταναστών στη χώρα, έχει σοβαρές επιπτώσεις στο εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας και υπογραμμίζει ότι για την ουσιαστική αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και εκδηλώνονται στοχευμένες δράσεις, οι οποίες επικαιροποιούνται δεδομένης της ταχύτητας με την οποία εξελίσσεται το κοινό και οργανωμένο έγκλημα.

Ο κ. Δένδιας αναφέρεται και στην ενίσχυση των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, των πεζών και εποχούμενων περιπολιών και του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς. Για την αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα και την παρέβρια περιοχή, ο υπουργός υπενθυμίζει ότι σταδιακά επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της επικράτειας και ήδη τα αποτελέσματά της αξιολογούνται ως θετικά. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου