Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Ηλεκτρονικός έλεγχος για τη μισθοδοσία στο Δημόσιο

lockitnow.gr
Έρχεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος της μισθοδοσίας στο Δημόσιο. Επεξεργάζονται την ανάπτυξη εφαρμογών για την υποστήριξη της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας.

Ανάπτυξη εφαρμογών για την υποστήριξης της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής Μισθοδοσίας στο Δημόσιο έχει αναλάβει να τρέξει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Το έργο αφορά στην ανάπτυξη εφαρμογών και παροχή υπηρεσιών που θα επιτρέψουν τον πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο της μισθοδοσίας του Δημοσίου.


Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμογών υπολογισμού και εκκαθάρισης μισθοδοσίας, καθώς επίσης και τον σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμογών υπολογισμού και εκκαθάρισης πρόσθετων αμοιβών ή αποζημιώσεων μέσω Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής. Τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστήματος υποστήριξης ελέγχου και πληροφόρησης της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής, των εκκαθαριστών, των φορέων και των μισθοδοτούμενων. Τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστήματος διαχείρισης χρηστών και φακέλου μισθοδοτούμενων. Υπηρεσίες ολοκλήρωσης λύσεων και Τεχνική Υποστήριξη. 

Υπολογίζεται πως το έργο θα είναι έτοιμο περίπου 19 μήνες μετά την ανάθεσή του και το κόστος του θα ανέλθει στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. 


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου