Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Στα ίχνη των ληστών της τράπεζας στο Ρίο

Την ταυτότητα των δύο δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα της τράπεζας στο Ρίο, την περασμένη Παρασκευή, εντόπισε η Αστυνομία. 

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 27 και 22 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Ωστόσο, οι δύο άνδρες παραμένουν ασύλληπτοι και οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, αλλά και για να διαπιστωθεί το αν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις ληστείας,
τόσο στην Πάτρα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι δύο δράστες είχαν αρπάξει από την τράπεζα στο Ρίο περίπου 19.000 ευρώ και είχαν φύγει με δίκυκλο. Οι αστυνομικοί βρήκαν αρχικά την μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί από την Πάτρα, ενώ με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν από την τράπεζα αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων, κατάφεραν να εντοπίσουν τα στοιχεία της ταυτότητας των δύο δραστών.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ερευνούν και μία δεύτερη υπόθεση ληστείας τράπεζας που έγινε σήμερα το πρωί στην Αιγείρα Αχαΐας. Ειδικότερα, δύο άτομα που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, όπου με την απειλή όπλων άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ και στη συνέχεια κατάφεραν να ξεφύγουν. 


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου