Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ληστεία με πυροβολισμούς μέσα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Συγγρού - ΦΙΞ - Δύο τραυματίες

- Στόχος των δύο ληστών το ανταλλακτήριο συναλλάγματος δίπλα στα εκδοτήρια των εισιτηρίων
- Πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές στον αέρα
- Πολίτες τους κυνήγησαν και πέταξαν στον έναν κάδο απορριμάτων για να τον ακινητοποιήσουν
- Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας ηλικιωμένος Έλληνας και ένας αλλοδαπός
- Συνελήφθη ο ένας ληστής, αναζητείται ο συνεργός του 

Η κινηματογραφική ληστεία έγινε γύρω στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 08/10, ώρα αιχμής για το ΜΕΤΡΟ. Οι δύο ληστές που είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους με κουκουλες μπήκαν στο
κατάστημα που βρίσκεται διπλα στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και το οποίο συνεργάζεται με γνωστό ανταλλακτήριο συναλλάγματος.

Εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα βρισκοταν μόνο ο υπάλληλος και οι ληστές του ζήτησαν τα χρήματα. Ο ένας από τους δύο που είχε και το όπλο δε διστασε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.

Την ώρα που βγήκαν οι ληστές από το κατάστημα έγιναν αντιληπτοί από πολίτες οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν και να τους κυνηγάνε. Ο ένας ληστής κατάφερε να τρέξει και να διαφύγει ενώ ο δεύτερος ληστής ο οποιος είχε και την τσάντα με τα χρήματα εκγλωβίστηκε σε ένα σημείο μέσα στο ΜΕΤΡΟ και πυροβόλησε ξανά στον αέρα για εκφοβισμό. Δευτερόλεπτα μετά καταφέρνει να βγει τρέχοντας στην έξοδο στο ρεύμα καθοδου της Συγγρού αλλά και εκεί τον κυνήγησαν πολίτες οι οποιοι του πέταξαν και έναν κάδο απορριμάτων για να τον ακινητοποιήσουν. Εκεί ο ληστής ξαναπυροβολεί στον αέρα και έτσι τραυματίζει δύο πολίτες.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο Ελληνα και έναν νεαρό αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο κάδος των απορριμάτων δεν πέτυχε τον ληστή που εξακολούθησε να τρέχει. Ομως πάνω στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο τον χτυπάει ένα αυτοκίνητο και τον ρίχνει κάτω. Λίγα λεπτά μετά έφτασε στο σημείο και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον ληστή. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου