Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο της εταιρείας ISEO FIAM

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ FIAM ME ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ATRA-CISA-MOTTURA ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ


Κάθε μέρα πληθαίνουν οι καταγγελίες για παραβιάσεις σε σπίτια όπου είχαν θωρακισμένη πόρτα με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ίσως ο πεπερασμένος αριθμός συνδιασμών κλειδιού αυτών των κλειδαριών, ίσως η μακρόχρονη χρήση τους στην αγορά να έδωσε την δυνατότητα και τον χρόνο στους επιτήδειους να τις μελετήσουν καλά.


Γεγονός πάντως είναι ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θωρακισμένων πορτών σταματούν να χρησιμοποιούν το κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου που χρησιμοποιούσαν έως σήμερα. Πλέον στις νέες κλειδαριές τοποθετείται κύλινδρος ασφαλείας και πάνω από αυτόν ένα προστατευτικό περίβλημα (DEFENDER) 

Ο οίκος FIAM έχει κατασκευάσει νέα σειρά κλειδαριών για θωρακισμένες πόρτες, με κύλινδρο. Οι κλειδαριές αυτές πέρα από το υψηλό επίπεδο ποιότητας, διαθέτουν γρανάζι για αθόρυβη και "μαλακή" λειτουργία καθώς επίσης και μηχανισμό relock

Defender (από το defense = άμυνα) είναι το ατσάλινο προστατευτικό του κυλίνδρου που τον καλύπτει πλήρως αφήνοντας μόνο τη σχισμή υποδοχής του κλειδιού και στηρίζεται με περαστές βίδες από το εσωτερικό μέρος της πόρτας για να μην μπορεί να αφαιρεθεί απ έξω. Σε περίπτωση βανδαλισμού που με βίαιο τρόπο γίνει προσπάθεια αφαίρεσης του defender και του κυλίνδρου, επεμβαίνει το relock, ο ενσωματωμένος στην κλειδαριά μηχανισμός που την μπλοκάρει αμετάκλητα όταν αντιληφθεί μετακίνηση του defender ή του κυλίνδρου ανάλογα με τον τύπο της κλειδαριάς.

Όταν ενεργοποιηθεί το relock η κλειδαριά δεν ξεκλειδώνει πλέον ούτε με το κλειδί της, πρέπει να έρθει επαγγελματίας κλειδαράς και συνήθως χρειάζεται αντικατάσταση.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επώνυμες κλειδαριές νέας τεχνολογίας καθώς επίσης κυλίνδρους ασφαλείας και defender. Επισκευτείτε μας τώρα   www.lockitnow.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου