Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Οι αυστηροί έλεγχοι έφεραν αύξηση στις πωλήσεις εισιτηρίων στα ΜΜΜ

lockitnow.gr
Οι εντατικοί έλεγχοι που γίνονται εδώ και 3 εβδομάδες απέδωσαν, σύμφωνα με το υπουργείο μεταφορών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο, απο τις 24 Σεπτεμβρίου οπότε εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι μέχρι τις 14 Οκτωβρίου παρατηρήθηκε άνοδος των πωλήσεων στα εκδοτήρια μετρό, τραμ και ηλεκτρικού, της τάξης του 9% σε σχέση με τις πωλήσεις των προηγούμενων τριών εβδομάδων.


“Η αύξηση αυτή, σε περίοδο ύφεσης,υπερβαίνει την αναμενόμενη λόγω εποχικότητας και προφανώς συνδέεται με την επαναδραστηριοποίηση των μηχανισμών ελέγχων” προστίθεται στην ανακοίνωση. Επισημαίνεται επίσης ότι εάν το ποσοστό αύξησης αυτό συνεχιζόταν στο σύνολο των εισπράξεων του ΟΑΣΑ για ένα έτος, η συνολική αύξηση εισπράξεων θα αντιστοιχούσε σε περίπου 25 εκ. ευρώ.

Tο υπουργείο ανακοίνωσε ότι η απώλεια εισπράξεων για το σύνολο των εταιρειών (όμιλος ΟΑΣΑ και Προαστιακός) στην Αττική λόγω λαθρεπιβίβασης εκτιμάται από 25 έως 37,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα επίσης με στοιχεία : 
-Επιβλήθηκαν συνολικά 3.431 πρόστιμα αξίας 272.580 €. 
-Το 4% των προστίμων εισπράχθηκε τις μετρητοίς ενώ το υπόλοιπο 96% καταλογίστηκε επί πιστώσει. 
-Το 63% των περιπτώσεων αφορά επιβάτες που δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήριο ενώ ποσοστό 19% αφορά εκείνους που δεν είχαν μαζί τους το δελτίο μερικής απαλλαγής . 
-Το 5% των παραβάσεων αφορούσαν σε πλαστά εισιτήρια

Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του καταλήγει αναφέροντας πως “η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με την υλοποίηση έως και το τέλος Οκτωβρίου των υπόλοιπων μέτρων που εξαγγέλθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου και ειδικότερα εκείνων που σχετίζονται με την δωρεάν παροχή ενός εισιτηρίου για κάθε δέκα αγορασμένα”.Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου