Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Κλέβουν καπνό από τα χωράφια για να φτιάξουν… τσιγάρα!

lockitnow.gr
Έναν... ιδιαίτερο τρόπο για να αποκτήσουν τσιγάρα χρησιμοποιούν κλέφτες στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, στόχος των οποίων έχουν γίνει τα καπνοχώραφα τόσο στα ορεινά όσο και στα πεδινά του Νομού. 

Οι δράστες "χτυπούν" τις βραδινές ώρες, με εξορμήσεις σε περιοχές του νομού που καλλιεργούνται καπνά. Εκεί, αφού εντοπίσουν τα ξηραντήρια,
μέσα στα οποία οι καπνοπαραγωγοί της περιοχής τοποθετούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα τον καπνό που μαζεύουν από τα χωράφια τους, κλέβουν τον καπνό! Παίρνουν μεγάλες ποσότητες, τον οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για να φτιάξουν… τσιγάρα.

Η ραγδαία αύξηση της τιμής πώλησης τόσο του καπνού όσο και των τυποποιημένων τσιγάρων οδηγεί πολλούς επιτήδειους σε αυτή την μέθοδο, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα “κλοπιμαία” διοχετεύονται εκ νέου από τους δράστες στην αγορά, οι οποίοι πουλούν σε ανυποψίαστους τον καπνό που έχουν κλέψει. Όπως είναι φυσικό η αύξηση των κρουσμάτων κλοπών σε ξηραντήρια έχει προκαλέσει αναστάτωση σε τοπικούς παραγωγούς οι οποίοι βλέπουν τον κόπο τους να κάνει φτερά.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου