Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές! Οι νέες “συμβουλές” της τρόικας

Η τροϊκα το είπε ξεκάθαρα. Ουσιαστικά ζητούν άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές μέσα στα υπόλοιπα που αφορούν στο ευέλικτο ωράριο των εργαζομένων. 

 Έθεσαν θέμα ωραρίου για δυο κατηγορίες εργαζομένων. Ζήτησαν να αποσυνδεθεί ο χρόνος απασχόλησης των εργαζόμενων στις τράπεζες και το λιανεμπόριο από το ωράριο λειτουργίας τους.. Αυτό σε συνδυασμό με το ζήτημα της απελευθέρωσης του ωραρίου των επιχειρήσεων οδηγεί μόνο σε ένα συμπέρασμα....
Ανοιχτά καταστήματα και τις Κυριακές.

Αυτές είναι οι νέες...συμβουλές της τρόικας που αφορούν στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Αυτή τη στιγμή πάντως τα καταστήματα ανοίγουν Κυριακή μόνο μετά από σχετική άδεια από την τοπική αυτοδιοίκηση και μόνο μια με δυο Κυριακές το χρόνο. Ήδη όμως τόσο ο εμπορικός σύλλογος της Αθήνας, όσο και ο Σύνδεσμος των πολυκαταστημάτων δηλώνουν θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρά τις αντιδράσεις των συνδικάτων των εργαζόμενων. 




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου