Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ετοίμαζαν ληστείες και τους… πρόλαβε η Αστυνομία

Είχαν μέχρι και σχεδιαγράμματα υποκαταστήματος τράπεζας

Όπλα, κουκούλες, γάντια, χάρτες και σχεδιάγραμμα τράπεζας, βρήκαν οι αστυνομικοί ότι είχαν τα τρία άτομα που συνέλαβαν στην Αμφιλοχία και τη Βόνιτσα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στην κατοχή ενός 42χρονου που έπιασαν στη Βόνιτσα, βρέθηκε χάρτης της Λευκάδας, με σχεδιάγραμμα τόπου προσέγγισης και διαφυγής υποκαταστήματος τράπεζας, καθώς και
πρόχειρα σχεδιάγραμμα κάτοψης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του τραπεζικού υποκαταστήματος αλλά και ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, φυσίγγια κ.ά.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία δύο Αλβανοί. Οι αστυνομικοί βρήκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δύο, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, δύο κουκούλες και τρία ζευγάρια γάντια, ενώ ένας εξ αυτών κατείχε πλαστό διαβατήριο αλβανικών Αρχών. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα ακόμη άτομο στην Λευκάδα. 





Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου