Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τρίκαλα: Ξύλο και μάχη ληστών-αστυνομικών σε σπίτι ηλικιωμένου!

Οι οπλισμένοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν, για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους πρόλαβαν στο σπίτι.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι 4 δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και να μπουν μέσα, την ώρα που
ο άτυχος ιδιοκτήτης κοιμόταν. Τον ξύπνησαν, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα και τον απείλησαν με τα όπλα που κρατούσαν. Το θύμα δεν προέβαλε αντίσταση. Παρέμεινε αμίλητο στο κρεβάτι και έβλεπε τους δράστες να κάνουν το σπίτι άνω-κάτω, για να βρουν χρήματα και κοσήματα.

Η ληστεία όμως είχε γίνει αντιληπτή από γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία. Έτσι πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές, έφτασαν έξω από το σπίτι αστυνομικοί. Οι δράστες τους αντιλήφθηκαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό. Τελικά κατάφεραν να απομακρυνθούν παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου