Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Τίναξαν ολόκληρη γειτονιά στον αέρα – Τεράστια έκρηξη στο Ίλιον

lockitnow.gr
Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η γειτονιά της οδού Ρήγα Φεραίου στο Ίλιον μετά την έκρηξη του μηχανισμού στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Σείστηκε ο τόπος από την έκρηξη. Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χρησιμοποίησαν φιάλη υγραερίου. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για δύο δράστες που επόπτευαν τον χώρο. Μάρτυρες αναφέρουν δύο άτομα με μια μηχανή.

Από την έκρηξη το ΑΤΜ της τράπεζας εκτινάχθηκε σε απόσταση 3 μέτρων. Κομμάτια του εκτοξεύθηκαν σε απόσταση
εκατοντάδων μέτρων προκαλώντας υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και τα καταστήματα. Το ωστικό κύμα ήταν τόσο ισχυρό που κυριολεκτικά έριξε πόρτες σπιτιών. Σε απόσταση πολλών μέτρων από το σημείο της έκρηξης έσπασαν τζάμια σπιτιών και καταστημάτων ενώ από τα τμήματα του ΑΤΜ που εκτινάχθηκαν προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δράστες δεν επιχείρησαν να αρπάξουν τα χρήματα από το ΑΤΜ και έτσι οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έχουν εντοπιστεί και δύο χειροβομβίδες της οποίες δεν χρησιμοποίησαν οι δράστες
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου