Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ληστές εισέβαλλαν σε μονοκατοικία στην Πεντέλη

lockitnow.gr
Οι ληστές αφού έδεσαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στην Πεντέλη πήραν το χρηματοκιβώτιο και 3 καραμπίνες κειμήλια και έγιναν καπνός.

Οι κακοποιοί ήταν καλά διαβασμένοι. Ηξεραν πως μαζί με την 80χρονη μένει και ο γιος της και περίμεναν υπομενετικά να φύγει για τη δουλειά του. Στις 8.05 το πρωί μόλις έφυγε ο γιος της ηλικιωμένης,
εισέβαλλαν στη μονοκατοικία απο ανασφάλιστη μπαλκονοπορτα και βρήκαν την 80χρονη στο κρεββάτι της να κοιμάται. Αφού την έδεσαν και έκαναν το σπίτι φύλο και φτερό.

Βρήκαν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα λεφτά και κοσμήματα και άρπαξαν και 3 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας. Ομως δεν τους έφταναν αυτά. Φεύγοντας άρπαξαν και 3 καραμπίνες, οικογενειακά κειμήλια που είχε η 80χρονη στο σπίτι.

Τη γυναίκα βρήκε λίγη ώρα αργότερα δεμένη ένας γείτονας που κατάλαβε πως κάτι δεν πηγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία και τον γιο της. 




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου