Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σκηνοθέτησε τη ληστεία και την απαγωγή του για να καλύψει τη "χασούρα" του

lockitnow.gr
Ένας 46χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο, διότι σύμφωνα με την Αστυνομία, σκηνοθέτησε απαγωγή και ληστεία σε βάρος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 46χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι στις 13 Ιουνίου το πρωί, στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου κατοικεί στο Αγρίνιο, τρία άτομα με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά του, απ’ όπου τού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των
120.000 ευρώ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς, τον επιβίβασαν σε καρότσα κλειστού φορτηγού, όπου τον κράτησαν όμηρο για περίπου μισή ημέρα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν σε περιοχή κοντά στο λιμάνι τού Ρίου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι ερεύνησαν την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος σκηνοθέτησε μόνος του τη ληστεία και την απαγωγή σε βάρος του, προκειμένου -σύμφωνα με την Αστυνομία- να δικαιολογήσει τα χρήματα που είχε χάσει σε τυχερά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου