Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι ληστές του πήραν και τα... 50 λεπτά που είχε πάνω του!

Δράστες είναι δύο τσιγγάνοι, ηλικίας 25 και 29 ετών, οι οποίοι τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα.

Οι δύο δράστες πλησίασαν τον 35χρονο άνδρα την ώρα που εκείνος περπατούσε σε δρόμο και με σωματική βία και με την απειλή μαχαιριού, του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και 50 λεπτών και το κινητό του τηλέφωνο. 


Αστυνομικοί, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δύο δράστες και τους προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπου αναγνωρίσθηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν. 

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου