Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Οι κλέφτες "πλακώθηκαν" μεταξύ τους και... κατέληξαν με χειροπέδες

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου πέντε Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους δύο Αλβανούς και να απαίτησαν 4.000 ευρώ. 

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση απειλής, εκβίασης και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος των δύο Αλβανών, ηλικίας 18 και 21 ετών και ταυτοποιήθηκαν οι πέντε Έλληνες ως δράστες (ένας 18χρονος, δύο 19χρονοι και δύο 20χρονοι), για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Συγκεκριμένα, οι πέντε Έλληνες συνελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα του Πάσχα, προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους δύο Αλβανούς, στην πόλη της Κέρκυρας και απαίτησαν εκβιαστικά να τους πληρώσουν 4.000 ευρώ. 


Όπως προέκυψε, η όλη υπόθεση αφορούσε προσωπικές διαφορές, καθώς ο ένας από τους δράστες (20χρονος Έλληνας) και τα δυο θύματα συνδέονται μεταξύ τους, ως μέλη του κυκλώματος, που έκανε στη κλοπές και εμπορία μοτοσυκλετών στην Κέρκυρα, το οποίο εξαρθρώθηκε την Πέμπτη 02.05.2013 . Οι πέντε Έλληνες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου