Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Έβλεπαν δεμένοι τους ληστές να αδειάζουν το σπίτι τους!

Οι ληστές μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης του ζευγαριού που κοιμόταν... 

Η ληστεία σημειωθηκε σε σπίτι στην Πάτρα κατά την διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις δράστες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, 85 ετών ο άνδρας και 75 η σύζυγός του και κατάφεραν να αρπάξουν 5.000 ευρώ.


Οι δράστες μάλιστα τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους. Οι ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν όμως έφτασε στην περιοχή περιπολικό και ξεκίνησαν οι έρευνες ήταν αργά, καθώς οι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου