Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Είχε ρημάξει αυτοκίνητα στην Κηφισιά

Ένας 37χρονος Έλληνας συνελήφθη από την αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε το τελευταίο 6μηνο είχε “ανοίξει” 15 αυτοκίνητα. 

Συνελήφθη στην Κηφισιά 37χρονος Ελληνας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει, σπάζοντας το τζάμι της πόρτας, παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή και είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης είχε διαπράξει το τελευταίο εξάμηνο, με την ίδια μέθοδο, άλλες δεκαπέντε διαρρήξεις αυτοκινήτων στην Κηφισιά, από τα οποία είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου