Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η συμμορία που είχε ρημάξει τα σπίτια το Πάσχα έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας!

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια τις ημέρες του Πάσχα και δράστες, φέρονται να είναι 5 Έλληνες, οι 3 από τους οποίους έχουν συλληφθεί. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 19, 18, και 16 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο 32χρονων γυναικών, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 45χρονος Έλληνας που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους, την περίοδο των εορτών του Πάσχα και έκλεβαν από μέσα κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρηματικά ποσά. 


Για την εξιχνίαση των διαρρήξεων και τον εντοπισμό των δραστών, έγιναν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ανδρών και την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο γυναικών συνεργών τους. 

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας εκποιούσαν τα κλοπιμαία στον 45χρονο Έλληνα, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί, στο αυτοκίνητο του 45χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο γυάλινα φιαλίδια με ειδικό υγρό αναγνωριστικότητας της καταλληλότητας του χρυσού. 

Σημειώνεται ότι από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί οκτώ κλοπές – διαρρήξεις κατοικιών στο Αγρίνιο, ενώ το περιουσιακό όφελος των δραστών από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 10.000 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Τις έρευνες που συνεχίζονται και το προανακριτικό έργο, κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου