Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

CISA Κύλινδρος Ασφαλείας AP3S

Κύλινδρος ασφαλείας της εταιρείας CISA, της σειράς AP3S.
Παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση κατά του σπασίματος από τους κοινούς κυλίνδρους καθώς περιέχει μπάρα από 6 άκαμπτα μεταλλικά τμήματα (μεγαλύτερη αντοχή σε σπάσιμο) και 1 εύκαμπτο μεταλλικό τμήμα (μεγαλύτερη ευελιξία). Η μπάρα προστασίας τέμνει ολόκληρο τον κύλινδρο και είναι ορατή και από τις 2 πλευρές. 

  • Ο κύλινδρος έχει υψηλά standard ασφαλείας 
  • Πατενταρισμένο σύστημα προστασίας αντιγραφής κλειδιού. Δηλαδή το κλειδί αντιγράφεται μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα 
  • Ο αριθμός των πιθανών συνδυασμών φτάνει τα 40.000.000 και είναι ελεγμένος ως 100.000 κύκλους εργασίας 
  • Διαστάσεις: 60mm (30x30), 70mm (30x40), 80mm (30x50), 90mm (30x60) και 100mm (40x60)
  • Παραδίδεται με 3 κλειδιά 
  • Διατίθεται σε Nickel 
Δείτε περισσότερους κυλίνδρους ασφαλείας στο Lockitnow.gr/ Κύλινδροι Ασφαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου