Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ο ληστής του τυροπιτάδικου είπε Χριστός Ανέστη!

Μετά τις ευχές ο ληστής έβγαλε όπλο και ακινητοποίησε τον υπεύθυνο του τυροπιτάδικου... 

Ήταν τρεις το πρωί όταν ο πελάτης που μπήκε στο πρατήριο δεν ήταν σαν όλους τους άλλους. Ο υπεύθνος ''πάγωσε'' όταν είδε έναν ψηλό άντρα με κουκούλα και γάντια να τον πλησιάζει. 

Ο 30χρονος υπάλληλος έζησε τον εφιάλτη όταν ο ληστής του έβαλε στο πρόσωπο το πιστόλι που κρατούσε. "Χρόνια πολλά, και τώρα δώσε τις εισπράξεις" του είπε.
Το περιστατικό συνέβη σε τυροπιτάδικο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Θήβας. Ο άτυχος άντρας άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε 500 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις της μέρας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου