Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Θέλει ολόκληρο τον ΟΛΠ η COSCO – Έτοιμοι να ρίξουν 1 δισ. οι Κινέζοι

Την τελική απόφαση του κράτους για τα λιμάνια φαίνεται ότι περιμένουν απλά οι Κινέζοι της COSCO για να “μπουν” ακόμη περισσότερο στο λιμάνι του Πειραιά. 

Όπως γράφει η εφημερίδα China Daily ο κινεζικός κολοσσός που ήδη έχει ενεργό ρόλο στο μεγάλο λιμάνι είναι έτοιμος να προσφέρει ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να αυξήσει τη συμμετοχή του στον ΟΛΠ. 


Το τρίτο τρίμηνο του έτους το ελληνικό δημόσιο θα προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση ΟΛΠ και ΟΛΘ. Βάσει του κοινοτικού πλαισίου η COSCO θα πρέπει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για να διεκδικήσει το 61% του ΟΛΠ.

Ήδη πάντως το κράτος κερδίζει κάθε χρόνο από τη χρήση των προβλητών από την COSCΟ 100 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου