Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Κρυφές αυξήσεις στα διόδια έως και 43% από τη Δευτέρα 28/01/2013

Κρυφές αυξήσεις 33 - 42,8% για τοπικές μετακινήσεις και βασικές κατηγορίες οχημάτων περιλαμβάνουν οι νέες τιμές των διοδίων που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.

Oι νέες τιμές θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο τμήμα Μαλιακός - Κλειδί της εταιρίας παραχώρησης "Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου". 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στους πίνακες των επίσημων ανακοινώσεων με αυξομειώσεις τιμών και νέες εμπορικές προσφορές για τους συχνούς χρήστες, επιχειρείται να παρουσιαστεί....
η ίδια εικόνα του παλιού τιμολογίου και ότι απλώς γίνεται μικρή τιμαριθμική αναπροσαρμογή της τάξης του 0,9%.

Καταλυτική εξέλιξη είναι ότι από Δευτέρα 28/01 τίθεται σε λειτουργία ο νέος μετωπικός σταθμός διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου, που είναι και ο έβδομος στην σειρά σταθμός σε μήκος 200 χιλιομέτρων στο τμήμα Μαλιακός - Κλειδί και ο 11ος στη σειρά στο οδικό άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης. 

Επίσης, αρχίζει η είπσραξη διοδίων στον πλευρικό σταθμό Λπετοκαρυάς για δίκυκλα και ΙΧ στο σκέλος προς Θεσσαλονίκη. 

Η λειτουργία των δύο σταθμών πυροδοτεί ήδη μεγάλες αντιδράσεις. Η λειτουργία του νέου μετωπικού σταθμού στο κλειδί με τιμή διοδίων για τα ΙΧ 2,20 ευρώ συνδυάζεται με την μείωση της τιμής των διοδίων στο σταθμό Λεπτοκαρυάς από 3,10 ευρώ σε 2 ευρώ. 

Στην πραγματικότητα όμως οι οδηγοί στο συγκεκριμένο τμήμα από 3,10 ευρώ θα πληρώνουν 2,20 ευρώ συν 2 ευρώ, δηλαδή 4,20 ευρώ, που σημαίνει αύξηση 33%. Αυξήσεις που κυμαίνονται έως και 42,8% προβλέπονται σε πολλές περιπτώσεις για τοπικές μετακινήσεις και σχεδόν όλες οι κατηγορίες οχημάτων,.Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου