Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Στους δρόμους τα λεωφορεία - Νέα απεργία την Πέμπτη

Κανονικά κυκλοφορούν σήμερα τα λεωφορεία ενώ προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. 

Η πρόταση αυτή πέρασε κατά πλειοψηφία, στην ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, έναντι των άλλων τεσσάρων προτάσεων. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά την ομαλότητα των δρομολογίων, αυτή, όπως εκτιμούν τεχνικοί και οδηγοί, θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Η απόφαση των οδηγών ελήφθη ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση και ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Σε αυτή, πάνω από 4000 οδηγοί κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε προτάσεις: 


Η πρώτη, την συνέχιση της απεργίας και νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων την Παρασκευή προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις. 
Η δεύτερη την αναστολή της απεργίας, κανονική λειτουργία των λεωφορείων σήμερα και απεργία την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 
Η τρίτη πρόταση να βγουν σήμερα στους δρόμους τα λεωφορεία και να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Επίσης, να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. 
Η τέταρτη πρόταση 24ωρη απεργία την Πέμπτη και την ίδια ημέρα Γενική Συνέλευση.
Η πέμπτη πρόταση αναστολή των κινητοποιήσεων και διάλογος με την ΟΣΥ.



Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου