Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ένα υπέρ-πανεπιστήμιο και δύο ΑΕΙ μόνο μένουν στην Αθήνα

Καταλυτικές αλλαγές στη λειτουργία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» για τη συνένωση πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων.

Το επιτελείο του υπουργείου Παιδείας φιλοδοξεί η ομοσπονδιοποίηση να γίνει στα πρότυπα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που έχει στην εποπτεία του σημαντικό αριθμό Ανωτάτων Σχολών. 

Σαρωτικές αλλαγές σε χιλιάδες διδάσκοντες και φοιτητές φέρνει το σχέδιο καθώς προωθείται «ομοσπονδιοποίηση» Ιδρυμάτων με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των υποδομών.

Κωδικοποιημένα οι αλλαγές που προβλέπονται στην Ανώτατη Εκπαίδευση είναι: 


- Μειώνονται σε 3 από 7 τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Αθήνα
- Συνεχίζουν να λειτουργούν αυτόνομα το ΕΜΠ και το Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Δημιουργείται ένα υπερπανεπιστήμιο το οποίο θα συντονίζει το Πειραιώς, το Οικονομικό, το Γεωπονικό, το Πάντειο και το Χαροκόπειο
- Θα δημιουργηθεί ένα υπερ-ΤΕΙ το οποίο θα συντονίζει σε διοικητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά
- Αμφιθέατρα και εργαστήρια θα χρησιμοποιούνται και από φοιτητές άλλων πανεπιστημίων Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου