Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Μάχη ληστών με ηλικιωμένο για να του πάρουν... 50 ευρώ!

Τον τραυμάτισαν στο χέρι, τον έδεσαν και τον παράτησαν αβοήθητο μέσα στο σπίτι του. 

Οι δύο δράστες μπήκαν ξημερώματα στο σπίτι του 86χρονου, στη Στυλίδα. Ο ένας φορούσε μια κάλτσα στο κεφάλι για να κρύβει το πρόσωπό του και ο άλλος ένα μαντήλι. Μπήκαν, αφού παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας από τους δράστες, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τον 86χρονο και ο συνεργός του, αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του σπιτού, έκλεψε 50 ευρώ που βρήκε και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Οι δράστες, πριν φύγουν, έδεσαν τα χέρια του 86χρονου με το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και μετά εξαφανίστηκαν. Ο ηλικιωμένος κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να λυθεί και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, για τις πρώτες βοήθειες. 

Γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου