Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Έγκλημα Προσοχή στο δρόμο – Το κινητό φέρνει... τους ληστές πιο κοντά

Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Έτσι και οι κλοπές κινητών στη μέση του δρόμου όλες τις ώρες της ημέρας. Οι ληστές δεν διστάζουν να χτυπήσουν μέρα και νλυχτα ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα σημεία. 

Την προηγούμενη εβδομάδα  υπήρξαν τρία χτυπήματα, σε δυο περιπτώσεις στην Αθήνα και ακόμη μια στην περιοχή του Αιγάλεω. Η πρώτη επίθεση έγινε στις δώδεκα το μεσημέρι στην Αθήνα.
Ένας νεαρός μετανάστης απ' τη Σενεγάλη χτύπησε μια γυναίκα και τις άρπαξε το κινητό. Ακολούθησε η επίθεση εναντίον μετανάστη απ' το Πακιστάν στις εννιά το βράδυ. Ένας άλλος μετανάστης απ' την Ουκρανία έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε για να του δώσει το κινητό του. Ο κύκλος των επιθέσεων έκλεισε λίγο πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα στην Αθήνα όταν ένας 20χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 36χρονο άνδρα απαιτώντας το κινητό του.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και συνέλαβαν του κακοποιούς ωστόσο τα περιστατικά αυτά έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι... το κινητό φέρνει πιο κοντά τους ληστές.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου