Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Νέα Ιωνία: Είχαν «τρυπώσει» σε επτά σπίτια μέσα σε έναν μήνα

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 17/06 στη Νέα Ιωνία δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ένας 31χρονος και μία 37χρονη, οι οποίοι λίγο πριν είχαν παραβιάσει την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή και επιχειρούσαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, οι δύο αλλοδαποί διέπρατταν διαρρήξεις διαμερισμάτων, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Τον τελευταίο μήνα, έχουν διαπράξει επτά διαρρήξεις διαμερισμάτων στη Νέα Ιωνία και τη Νέα Χαλκηδόνα. 


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου