Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Νύχτα τρόμου για ένα ζευγάρι στα Καλάβρυτα

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε σήμερα τα ξημερώματα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Καλάβρυτα.  

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τα ξημερώματα της κυριακής 02/06 και με την απειλή όπλου ο ένας και μαχαιριού ο δεύτερος, ακινητοποίησαν τον 67χρονο άνδρα και την 66χρονη σύζυγό του και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Οι τρεις ληστές έφυγαν παίρνοντας μόνο 100 ευρώ που κατάφεραν να βρουν. 


Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες, ενώ εκφράζονται υπόνοιες για συμμορία που δρα στην περιοχή της ορεινής Αχαϊας, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα ληστείας στην περιοχή σε διάστημα τριών ημερών. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 03/05 τρία άτομα είχαν ληστέψει ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μπούμπουκα Καλαβρύτων.





Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου