Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Οι ανήλικοι αθίγγανοι είχαν κλέψει ακόμα και τα ΚΑΠΗ!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπής στη Λακωνία -μέσα σε ένα 24ωρο!- εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία, για τις οποίες συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι αθίγγανοι. Φέρονται να είχαν διαρρήξει καταστήματα, σπίτια και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη Σπάρτη. 

Κατασχέθηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Οι δύο 16χρονοι, φέρονται να είχαν κλέψει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα, που η αξία τους αγγίζει τις 6.500 ευρώ!
Στις 27/02, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δυο τους προσπάθησαν να διαρρήξουν έναν φούρνο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς συνελήφθησαν ύστερα από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι από τις 26/02 το πρωί, έως και τις 27/02 τις πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποίησαν κλοπές σε 5 εμπορικά καταστηματα, 2 σπίτια και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) όπου απέσπασαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές..

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα . 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου