Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Της έκλεψαν φάκελο με 7.000 ευρώ!

Το περιστατικό έγινε στη μία το μεσημέρι, με τους δράστες να κλέβουν το φάκελο της γυναίκας στον Σπάρτο Αμφιλοχίας, ο οποίος περιείχε πάνω από 7.000 ευρώ! 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας δράστης μπήκε στο σπίτι της γυναίκας, όπου βρίσκονταν εκείνη την ώρα με τον σύζυγό της και έκλεψε φάκελο. Εκείνη, κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και σύμφωνα με την καταγγελία της, είδε το δράστη να μπαίνει σε όχημα, όπου τον περίμενε
ένας άλλος άντρας και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη τους...Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου