Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αχαϊα: Κάτοικοι χωριού ανάγκασαν διαρρήκτη να πέσει σε χαράδρα!

Απίστευτα πράγματα στο Βελιμάχι Τριταίας με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο διαρρήκτη. 

Στο πόδι σηκώθηκε το πρωί το Βελιμάχι Τριταίας για να καταδιώξει έναν διαρρήκτη! Παρά την κινητοποίηση των κατοίκων αλλά και το ατύχημα που είχε ο δράστης, αυτός τελικά κατάφερε να ξεφύγει και παραμένει ασύλληπτος. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαρρήκτης
– ηλικίας περίπου 60 ετών – κατόρθωσε να μπει σπάζοντας ένα παράθυρο σε σπίτι του χωριού. Εκείνη την ώρα κανείς δεν ήταν μέσα και ο δράστης κατάφερε να... ξετρυπώσει ανενόχλητος 10.000 ευρώ, τα οποία και άρπαξε.

Φεύγοντας όμως, έγινε αντιληπτός από μέλος της οικογένειας που είχε κλέψει και άρχισε να τον κυνηγά στους δρόμους του χωριού καλώντας παράλληλα σε βοήθεια τους συντοπίτες του. Πράγματι αυτοί ανταποκρίθηκαν και όλο το χωριό προσπάθησε να τον πιάσει. 

Ο 60χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει άρπαξε ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα. Για κακή του τύχη όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε χαράδρα! Πάνω που οι κάτοικοι πίστεψαν ότι τον είχαν πιάσει, αυτός κατάφερε να «αποδράσει» από το αγροτικό και να γίνει καπνός! Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τον δράστη για την ώρα να παραμένει άφαντος...

  
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου