Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ως και 1.000 ευρώ το πρόστιμο για ανασφάλιστο Ι.Χ.

Δεν είναι μόνο τα τέλη. Φωτιά είναι και το πρόστιμο για όσους ... ξεχάσουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους και μπορεί να φτάσει ως και τα 1.000 ευρώ 

Μέσω της Γ.Γ. Πληροφορικών συστημάτων οι ιδιοκτήτες μηχανών και Ι.Χ. Θα αρχίσουν να παίρνουν τα σχετικά ραβασάκια για να πληρώσουν τα σχετικά πρόστιμα. 

Όλοι οι ιδιοκτήτες θα καλούνται μέσα σε 8 ημέρες να παρουσιάσουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πληρώσουν το τσουχτερό πρόστιμο. 

Τα πρόστιμα ξεκινούν από τα 250 ευρώ για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλέτας, φτάνουν στα 500 ευρώ για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. Αυτοκινήτων και εκτοξεύονται στα 1.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες φορτηγών.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου