Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Η γυναίκα-θύμα ήξερε πολεμικές τέχνες και... έκανε μαύρο στο ξύλο τον ληστή!

Το περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο κλέφτης, διάλεξε λάθος άνθρωπο να επιτεθεί και όχι μόνο έφαγε το ξύλο της χρονιάς του αλλά βρέθηκε και στα χέρια της Αστυνομίας. 

Απρόοπτη εξέλιξη είχε για 40χρονο η απόπειρά του να ληστέψει μία νεαρή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για κακή του τύχη, η 20χρονη γνώριζε πολεμικές τέχνες κι όταν ο επίδοξος ληστής την απείλησε με μαχαίρι για να της αρπάξει την τσάντα, εκείνη...
διατήρησε την ψυχραιμία της και με αστραπιαίες κινήσεις, όχι μόνο τον αφόπλισε αλλά τού κατάφερε και καίρια χτυπήματα, υποχρεώνοντάς τον σε άτακτη φυγή!

Λίγο αργότερα, ο 40χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που ειδοποιήθηκαν από την 20χρονη και συνελήφθη.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου