Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι ληστές αφήνουν τις τράπεζες και στρέφονται στα σπίτια

Αλλάζει ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ελλάδα 

Οι ληστές εγκαταλείπουν τις τράπεζες και στρέφονται στα σπίτια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την εγκληματικότητα. Οι συμμορίες ληστών και διαρρηκτών αρχίζουν να εγκαταλείπουν τους «παραδοσιακούς στόχους», όπως τράπεζες και καταστήματα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στους πολίτες, εισβάλλοντας όλο και συχνότερα στα σπίτια τους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., οι εισβολές ληστών σε σπίτια που σημειώθηκαν το 2012 ήταν 1.191 ενώ το 2011 έγιναν 912. 

Δηλαδή 278 περισσότερα σπίτια και περισσότερες οικογένειες βρέθηκαν σε κατάσταση ομηρείας, αντιμέτωπες με τα όπλα των δραστών. 

Αύξηση, όμως, παρουσίασαν και οι κλοπές - διαρρήξεις σπιτιών -όταν απουσιάζουν οι ένοικοι. Συγκεκριμένα έγιναν 602 περισσότερες κλοπές – διαρρήξεις σπιτιών σε σχέση με το 2011. Σημαντική μείωση, πάντως, παρουσίασαν σε όλη τη χώρα οι κλοπές οχημάτων. Ειδικότερα, καταγράφηκαν 1.076 λιγότερες κλοπές τροχοφόρων σε όλη τη χώρα (31.166 έναντι 32.242). 


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου