Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στάση εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη αποφάσισαν να κάνουν οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό. 

Μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Έτσι, την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5 π.μ.) έως τις 9 π.μ., ενώ την Πέμπτη θα κάνουν εικοσιτετράωρη απεργία.


Στις διήμερες κινητοποιήσεις είναι πιθανό να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα τραμ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει οριστικά.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό είχαν προειδοποιήσει ότι θα κινητοποιηθούν και κατά την περίοδο των γιορτών, στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθούν στην εξαίρεση για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Ωστόσο, το γεγονός αυτό, εκτός από την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, αποτελεί πλήγμα στην αγορά και εμποδίζει την αύξηση της κίνησης εν όψει των Χριστουγέννων. 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου