Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Σταδιακές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έως τον Ιούλιο του 2013

Μεσοσταθμικές αυξήσεις για το οικιακό τιμολόγιο που θα κυμαίνονται από 14,5 έως 48,7% προτείνει η ΔΕΗ προς τη Ρυθμιστική αρχή ενέργειας για το 2013. Συνολικά οι αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες τιμολογίων φτάνουν το 24,9%. 

Οι ανατιμήσεις, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, θα ισχύσουν τμηματικά στις αρχές του χρόνου, κατά
10,8% στις αρχές Μαίου, κατά 6,3% και τέλος στις αρχές Ιουλίου κατά 6,1%. Παράλληλα καταργούνται τα φθηνά τιμολόγια έως 800 κιλοβατώρες.

Η ΡΑΕ επιφυλάσσεται να εισηγηθεί για το ύψος των αυξήσεων στο υπουργείο Περιβάλλοντος Εν τω μεταξύ, μετά από επιστολή που έλαβε η ΔΕΗ από τον υπουργό Οικονομικών θα συνεχίσει να εισπράττει στους λογαριασμούς της το ενιαίο τέλος ακινήτων έως τον Μάρτιο του 2013, ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης.Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου