Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

CAL Κλειδαριά ανοιγόμενων θυρών & παραθύρων Doublex-XL

Οι κλειδαριές ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ θυρών και παραθύρων "Doublex-XL" σας προστατεύoυν από τους επίδοξους διαρρήκτες, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πόρτες, παράθυρα, συρόμενες μπαλκονόπορτες. Κατάλληλη για κουφώματα από ξύλο ή αλουμίνιο καθώς επίσης και για θωρακισμένες πόρτες. 

  • Ασφαλίζει κάθε κούφωμα (μονόφυλλο) με 2 ατσάλινους πίρρους 
  • Για να πετύχετε την μέγιστη ασφάλεια καλό θα είναι να τοποθετήσετε 2 τεμάχια σε κάθε κούφωμα που θέλετε να ασφαλίσετε 
  • Όταν το ασφαλίζετε κουμπώνει με δύο πίρρους, έναν από πάνω και έναν από κάτω. Έτσι πετυχαίνετε τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική ασφάλιση σε κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος. 
  • Το κυπρί τοποθετείται στο κυρίως σώμα συρταρωτά και έχει επιλογή δυο θέσεων. Για επιφάνειες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και για ανισόπεδες. 
  • Για ανισόπεδες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους ειδικούς αποστάτες που πριέχονται στην συσκευασία. Με αυτό τον τρόπο το τοποθετείτε πανεύκολα σε πόρτες και παράθυρα, ξύλινα, αλουμινίου, πλαστικά (PVC), καθώς επίσης και σε θωρακισμένες πόρτες. 
  • Τοποθετείται σε οποιοδήποτε ύψος.
Δείτε το εδώ: Lockitnow.gr/cal doublex - xl


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου