Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές που άδειαζαν σπίτια σε Αττική και Μεσσηνία

Δύο εγκληματικές ομάδες που έκαναν διαρρήξεις στην Αττική και τη Μεσσηνία εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία.

Από την Ασφάλεια Αττικής, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για 27 διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή του Πικερμίου και της Ραφήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, εισέρχονταν σε μονοκατοικίες και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.


Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί και αναζητούνται τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εισήλθαν σε εξοχική οικία στην περιοχή της Μεσσηνίας και αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Κατά την αποχώρησή τους πήραν και το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ελευσίνας Αττικής και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Κατηγορούνται, ακόμη, ότι στα τέλη Ιανουαρίου εισήλθαν σε οικία στην περιοχή της Αττικής και  αφαίρεσαν χρήματα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου