Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

Συλλήψεις και προσαγωγές για την πάταξη της εγκληματικότητας

Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 51 άτομα και συνέλαβαν άλλα τρία .....
εκ των οποίων έναν αλλοδαπό για καταδικαστικές αποφάσεις, έναν αλλοδαπό για κατοχή πακέτων λαθραίων τσιγάρων και έναν ακόμη για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν και καταστήματα.

Εκτός αυτού, όμως, προσήγαγαν από φανάρια, δρόμους και πλατείες, 23 άτομα που επαιτούσαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου