Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πως μετράμε την διάσταση ενός κυλίνδρου στην κλειδαριά.

Ή όπως είναι πιο διαδεδομένος, ο "αφαλός" της κλειδαριάς σας.

Πως υπολογίζουμε την διάσταση ενός κυλίνδρου:

Μετράμε το συνολικό μήκος του κυλίνδρου από την μια άκρη έως την άλλη (C), από το κέντρο όπου τοποθετείται η βίδα έως την μια άκρη (A) και από το κέντρο έως την άλλη άκρη (B). Συνήθως η τρύπα για την βίδα δεν βρίσκεται ακριβώς στην μέση του κυλίνδρου (παράκεντρη). Σε αυτή την περίπτωση το κομμάτι με την μικρότερη διάσταση τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.
cylinder length

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον κύλινδρο από την κλειδαριά για να τον μετρήσετε όπως αναφέρουμε παραπάνω, κάνετε το εξής:

Για να υπολογίσετε σωστά το μήκος του κυλίνδρου που θα χρειαστείτε θα πρέπει να μετρήσετε το πάχος της πόρτας σας καθώς επίσης και των ροζετών που τυχόν θα χρησιμοποιήσετε. Η εικόνα που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει.


Εξωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εξωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών ή defender.

Εσωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εσωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών.



Επισκευθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα κυλίνδρων και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας!!   http://www.lockitnow.gr/cylinder.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου