Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αλλάζουν κλειδαριές στον Πύργο του Λονδίνου μετά από κλοπή των κλειδιών του

lockitnow.gr
Τις κλειδαριές σε πολλές αίθουσες του Πύργου του Λονδίνου χρειάστηκε να αλλάξουν οι υπεύθυνοι, όταν αντιλήφθηκαν ότι εκλάπησαν δύο αρμαθιές με κλειδιά. Ο Πύργος του Λονδίνου είναι από το πιο επισκέψιμα αξιοθέατα της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ μεταξύ άλλων εκτίθενται και τα αμύθητης αξίας κοσμήματα του βρετανικού στέμματος.


Οι υπεύθυνοι του μουσείου ειδοποίησαν την αστυνομία όταν τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου άγνωστος μπήκε παράνομα στον Πύργο. Ο άγνωστος σύντομα εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην έξοδο. 

Όμως στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι του Πύργου αντιλήφθηκαν πως εξαφανίστηκαν τα κλειδιά που επέτρεπαν την πρόσβαση στην κινητή γέφυρα, που δεσπόζει πάνω από τον Τάμεση, στο εστιατόριο και στις αίθουσες εκδηλώσεων, σύμφωνα με την Ένωση Ιστορικών Βασιλικών Ανακτόρων. 

Κανένας κίνδυνος, ωστόσο, δεν παρουσιάστηκε για τα κοσμήματα του Στέμματος, που περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο τα αμύθητης αξίας διαδήματα και τα σκήπτρα που χρησιμοποιεί η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ σε ορισμένες επίσημες εκδηλώσεις, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας, καθώς ο ύποπτος δεν μπόρεσε να εισέλθει στον ίδιον τον Πύργο, όπου φυλάσσονται τα πολύτιμα εκθέματα.

«Ξεκινήσαμε μία εσωτερική έρευνα, η οποία αποφάνθηκε πως το σύστημά μας είναι πολύ ασφαλές» δήλωσε η ίδια πηγή. «Μολαταύτα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι διαδικασίες δεν τηρήθηκαν επακριβώς, όπως θα έπρεπε» υπογράμμισε επίσης, προσδιορίζοντας πως έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.



Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου