Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

14χρονος και 16χρονος διέρρηξαν 16 αυτοκίνητα μέσα σε μια μέρα!

lockitnow.gr
Οι δύο ανήλικοι τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες.

Η αρχή του τέλους για τις παρανομίες των δύο αγοριών, ήρθε όταν χθες, έκλεψαν ένα Ι.Χ., με το οποίο αφού κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης, κατευθύνθηκαν σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο και άρχισαν να κάνουν...
ελιγμούς. Το αυτοκίνητο κατέληξε... σε δέντρο και καταστράφηκε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ανήλικοι, πριν από την κλοπή του αυτοκινήτου, είχαν κάνει 16 διαρρήξεις (!) σε αυτοκίνητα, μέσα σε μια μέρα! Μέσα από τα αυτοκίνητα, έκλεψαν συνολικά 325 Ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ η συνολική ζημία που προκάλεσαν σε αυτά εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 3.500 Ευρώ. Τα έγγραφα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου