Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

MUL-T-LOCK CC10337 Κλειδαριά θωρακισμένης με κύλινδρο, για αντικατάσταση CISA

Κλειδαριά θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο, από την εταιρεία MUL-T-LOCK, με κωδικό CC10337 

  • Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριάς CISA 
  • Νέα τεχνολογία με καταπέλτη (relock), ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά απλά και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του defender, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, όπου πολλές φορές είναι αργά (LOS Lock Out System) 
  • Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα 
  • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς 
  • Η κλειδαριά κυλίνδρου MUL-T-LOCK με καταπέλτη είναι πατενταρισμένη και η ποιότητά της εγγυημένη από τον MUL-T-LOCK ITALY, ένα απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες στην Ευρώπη 
  • Κέντρο 60 mm, 3 πίρροι και γλώσσα επάνω 

Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση,μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη MUL-T-LOCK που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα επώνυμο defender.

Η κλειδαριά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα αριστερή ή δεξιά.

Δειτε την εδω:
LOCKITNOW.GR/MUL-T-LOCK CISA CM10337

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου