Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κύλινδρος Mauer Red Line, με σύστημα Break Secure

lockitnow.gr

Ο οίκος MAUER παρουσίασε την νέα σειρά κυλίνδρων, μεγάλης αξιοπιστίας και υψηλού βαθμού ασφάλειας (με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις) και με τον επαναστατικό τρόπο προστασίας κατά της μεθόδου διάρρηξης των κυλίνδρων με σπάσιμο.

Τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα στις διαρρήξεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν την κοινή μέθοδο που έχουν διαρρήκτες να σπάνε τους κυλίνδρους (αφαλούς) στις πόρτες.

Η σειρά RED LINE πήρε το όνομά της από την διακριτή κόκκινη γραμμή που βρίσκεται πάνω στο κύλινδρο. Οι κύλινδροι αυτοί έχουν το εξής πλεονέκτημα :
σε περίπτωση που ο διαρρήκτης επιχειρήσει να σπάσει τον κύλινδρο, να τον σπάσει σε τέτοιο σημείο ώστε η το σώμα της κλειδαριάς και η πόρτα να παραμείνουν κλειδωμένα και ασφαλή. Με αυτό τον τρόπο ο διαρρήκτης δεν μπορεί να φτάσει στο αδύνατο σημείο του κυλίνδρου (τρύπα βίδας) και να το σπάσει τελείως ώστε το σώμα της κλειδαριάς και η πόρτα να παραμείνουν τελείως απροστάτευτα. Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να καταλάβετε την λειτουργία του κυλίνδρου :







Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι επειδή οι κύλινδροι σπάνε στην άκρη και (στην κόκκινη γραμμή) και όχι στην μέση, ακόμη και μετά το σπάσιμο διατηρούν την προστασία τους και η κλειδαριά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Επίσης οι προστασίες κατά του τρυπήματος (anti-drilling), του xτυπήματος (anti-bumping) και της διάρρηξης με ειδικά εργαλεία (anti-picking) συνεχίζουν να υφίστανται.

Οι κύλινδροι MAUER RED LINE είναι πιστοποιημένοι με : SKG**, MABISZ, GOST και EN1303, τα περισσότερο διαδεδομένα πρότυπα πιστοποίησης ποιότητας και ασφάλειας κυλίνδρων.

Διαθέτουν 85.000.000 διαφορετικούς συνδιασμούς καθιστώντας αδύνατη την περίπτωση αντιστοίχισης κλειδιών που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Αντίθετα, οι φθηνές απομιμήσεις από την Κίνα αλλά και την Ευρώπη που, παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, διαθέτουν 120.000 έως το πολύ 300.000 συνδυασμούς με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναλαμβάνονται κλειδιά στην αγορά.

Στην συσκευασία, κάθε κύλινδρος συνοδευεται από πέντε σφραγισμένα κλειδιά. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών, υπάρχει και η έκδοση όπου στην συσκευασία περιλαμβάνεται μια κάρτα ασφαλείας κατόχου.  Η αντιγραφή κλειδιών μπορεί να γίνει μόνο με την χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην κάρτα σε ειδικά μηχανήματα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε και τις δυο εκδόσεις συσκευασιών για τον κύλινδρο αυτό, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!
Ρίξτε μια ματιά εδώ :
Το Lockitnow.gr σας συνιστά να είστε προσεκτικοί στην επιλογή κυλίνδρου και να αποφεύγετε τις φθηνές απομιμήσεις που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες δεν παρέχουν καμία ασφάλεια και διευκολύνουν την δουλειά του διαρρήκτη. Ακόμη, όταν αγοράζετε έναν κύλινδρο ασφαλείας θα πρέπει να προσέξετε τα κλειδιά που περιλαμβάνονται να είναι σφραγισμένα, ώστε να αποφύγετε την διαρροή του κωδικού των κλειδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου