Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

CAL Crocodile Αντικλεπτικό σύστημα για όλες τις πόρτες

Νέο επαναστατικό, αντικλεπτικό σύστημα για πόρτες όλων των τύπων (πορτες ασφαλείας, ξύλινες, σιδερένιες αλουμινίου) από την εταιρεία CAL, με κωδικό CROCODILEΠως λειτουργεί: 
Το προϊόν αυτό ακινητοποιεί το κλειδί σε γωνία 45 μοιρών πάνω στην κλειδαριά, μετατρέποντάς την σε αδιάρρηκτη. Διότι όταν κλειδώσετε τη πόρτα και βγάλετε το κλειδί από τη κλειδαριά ο διαρρήκτης μπορεί με διάφορες μεθόδους να βρει τον κωδικό του κλειδιού (picking - bumping) χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Επίσης, όταν αφήνετε το κλειδί πάνω στην κλειδαριά τον διευκολύνετε ακόμη πιο πολύ γιατί με ειδικά εργαλεία περιστρέφει το κλειδί σας από την εξωτερική πλευρά και ανοίγει την πόρτα. Με το "Crocodile" ακινητοποιείτε το κλειδί στις 45 μοίρες κι έτσι είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσει ο διαρρήκτης εργαλείο για να ξεκλειδώσει.

Πιο αποτελεσματικό στις πόρτες ασφαλείας. Στις κλειδαριές με κύλινδρο (αφαλό) δυσκολεύει κυρίως το σπάσιμο της βίδας στήριξης.

Δείτε το εδώ: Lockitnow.gr/CAL CROCODILE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου